Monday, May 26, 2008

Goodbye My Lover 26.05.2008





break sudeyh.. haizz.. and tomorrow gonna be my birthday.. xtau nk ckp aper.. huhuhu.. neway i hope u find a better guy ruby.. please hate me.. bkn sengaja nk tinggal kan u.. tp keadaan memaksa.. i got nothing to give.. find a guy that can give u a bright future.. rascals like me can give u nothing.. dah² laa nie kot.. lebeyh² kang terjiwang plak blog nie.. huhuhu.. tp dlm atie ader sikit sedeyh laa.. =)












dear god.. please sent me my girl.. the chosen one.. amen.. =)

10 comments:

sepet said...

sian nye ko beb!tp tu la kan..wat people say ek..wat goes around comes around..hehhe..k..rileks beb!

zUL said...

erm..
thanx comment..
=)

huhu said...

salam..
huhu..jgan sedih..tu baru tuhan nak uji sikit...
ujian itu bkan untuk penderitaan tapi ujian itu mgarahkan kita untuk kembali mgingatiNya..
dunT wory..kat dunia ni masing2 akan ada pasangannya...so tggu je eh..
lagi satu kalu sayangkan pmpuan tu...jgan couple ngan dia..
sebab kalu awak couple ngan dia..awak akan tambah dosa dia je bila kuar date ngan awak..(my opinion)...
kalu sayang..doa pada tuhan..supaya insyaAllah sapa tahu..dia mmg jodoh awak..

so wat can i say.... gud luck 4 new life..it`s begin noW...chaiyo!!!!

zUL said...

kalau xcouple mcm maner nk syg..???

nabby strwbrry spears said...

haha , ada "stranger" siot kat blog kau . hebat hebat . kat blog aku pun takde . maju betul :P

huhu said...

salam...
kalu nak sayang dia t bila dah kahwin lah..
bila dah kahwin..ada ikatan halal..nak wat pa pun tak pe..

cuma sekarang ni..sebagai sorang laki awak kena ada prancangan hidup yg tepat...
mmg bila bcinta..indah je smua..
tapi bila dah kahwin t..satu jalan kat depan..satu kat belakang..tak best..

bila dah kahwin kenalah slalu saling sayang menyayang...dan bila kita tak bercinta..time kahwin lah kita perlu mgenali hati budi..dan time tu bila nak pegang dah boleh sebab dah halal...

setiap org mmg ingin mnikmati perasaan tu..namun macam umur kita sekarang..banyak g tggungjawab perlu pikul..mcm awak..laki kena ada karier yg dapat jamin masa depan..yg dapat bantu family :)

pastu bila dah ready..baru cari calon isteri yg sesuai...dan bila nak cari..carilah yg dapat myokong pjuangan hidup kita..yg bersama kita bila senang dan susah :)
jgan pandang pada kcantikan saja..sebab itu tak mjanji kebhagiaan....

pa pon..minta petunjuk dariNya..insyaAllah..pe masalah pun leh selesai..
heee..seronak dapat kongsi..
maaf panjang lah pulok..

salam:)

zUL said...

apik..
aku buat aper pn hebat..
kalau x..
xder laa namer aku nie zUL the gReat..
=P
to huhu..
panjang celoteh..
hehehe..
neway darah muda..
ssh nk kawal..
=)

huhu said...

salam..
hah..tu ar pasal..maaf kalu penat baca..
hmm..darah muda???
haha muda mmg skali...
tapi zaman kita muda lah ni jgan sia2kan...t time tua kita susah pulak..tak best ar gtu..

hee..saya pun mudah jgak tp alhamdulillah..boleh je kawal..
nak seribu daya..tak nak seribu dalih..

heee...peace :)

zUL said...

-org xmarket mmg mudah nk kawal kot..
-org yg market nie payah sket nk kawal..
-huhuhuhu..
-paham² sendiri jer laa kan..
=P

huhu said...

hah..macam na tau diri market ke tak??
huh..kalu kawan kliling pinggang..dok kat club2..lepak2..org kol pagi ptg..kapel banyak2 kali..huhu tu demand banyak kat market??
hah..kalu market macam awak, tak dop demand pun tak po..

mayb awak pames kat komuniti awak..
kominiti yg dok buang masa..dok2 kat club abihkan masa muda..yang dok kawan yg org yang lalai..
hmm..

rasanya..kat komuniti saya.. bdak2 yg dok pikik masa depan..yg skarang ni nga ngaji kat "u local n oversea"..yang ngisi masa ngan benda ngan benda2 faedah..
komuniti yg sentiasa saling ingat mengingatkan sesama sendiri..
rasanya awak kat market tu tak dop nilai kot..sebab tak bawa faedah kat komuniti..

hee..taka je sebab saya nilai awak luaran je..
lgpun saya bkan mahir dok nilai org ni..
kalu nak wat akaun @ keluar teori ekonomi buleh ar...

pesanan: jangan dok bangga diri kat dunia ni sebab ianya dunia sementara saja..
jangan ar kita dok kata bangga kita fames.. kalu kita fames dikalangan bdak2 leka..
jananlah kita bangga apa yg ada pada diri..sebab bangun pagi sok tak semestinya ia terus kekal kat diri kita..

sekadar nasihat...peringatan bersama:)

hee..paham2 je lah kan..