Saturday, February 28, 2009

Kalaulah enn...

Kalau lah aku kaya.
kalaulah aku nie kaya, mesti hidup aku nie senang enn? xpayah laa nk blaja ssh² kt J Town nie. xpayah laa sebok² nk mengharap duit subsidi. xpayah laa kecoh² minyak naek laa, rokok naek laa, harga naek laa.
kalau aku kaya lah, dah lame aku blaja luar negara. pakai bmw m5 sebijik. awek xyah citer laa. asal nampak pompuan aku hon jer, mesti melekat punyer. silap² sebulan sekali pegi bulan bercuti. hahaha...
Kalau lah aku ade superpower
kalaulah aku ade superpower, silap² aku dah jadi werewolf dah mcm Lucian. hari² keje aku mengamuk jer. mesia nie aku lah yang pegang tyme tue. polis ker bapak polis ker semua aku kunyah² jer. hidup dah tentu senang. ye lah, asal lapa jer pegi mcD mkn free. pegi kentaki mkn free. pegi big apple pn mkn free. mana tak nyer, asal tyme byr jer aku tukar jd serigala. kan ke gempak gyler tue? hahahaha...
Kalau lah aku boleh terbang
kalaulah aku boley terbang enn, arie nie aku kt J Town, esok rase mcm nk enjoy - aku pegi las vegas, lusa aku ingat mcm nak mkn sushi - aku pergi jepun, tulat rase mcm nk mandi laut plak - ke hawaii. fuhh..~ gyler kentang kalau boley terbang. pastu kalau ade awek boley bwk jenjalan romen² dkt venice. silap² honeymoon kt bali. pergh.. best²..
Kalau lah kalau tue xde...

***biasalah, berangan.. berangan.. berangan.. akhirnya layu.. layu.. dan terus meLAYU

4 comments:

sumere said...

kalaula....

t.Y.a said...

ryte..
awek reramai enn..
huhuw..
pape jea la..
berangan lah lagi syg..

Anonymous said...

huhuhuhu...kecik at c tya(GF) ko dow...ni baru berangan da kecik at die..huhu..lom betol2 ag..tu la weyhhh..KALO LA ann...an,,ann,,,ann,....?????-zaff

t.Y.a said...


xkecik aty pown..
bia la dye..
xkesah pown..
hurmm..
heheh..
*ye ke xkesah*
hahah..
whatever la..
malas nk think about it..
huhuw..