Tuesday, April 21, 2009

Kebodohan Seorang Atheist

ini baru. baca comment² di video ini tentang progress debat aku dengan seorang mamat murtad yang kini atheist. just nak share dgn korang betapa dangkal nya pemikiran manusia yang tidak diberi hidayah tuhan. bersyukur kita yang kini di bawah cahaya Islam!


http://www.youtube.com/watch?v=SndHKXLR17k

p/s : zuldrag = aku , izzo3913 = that stupid ass

13 comments:

Airland said...

xyah layan sgt manusia jahil 2..
baek ko pikir nk jwb exam dlu..

Robert said...

ah exam xpenting..
bida'ah itu semua!

HambaMaya said...

mesti ko jawab sambil baca buku ahmad deedat ni.. hehehe

Robert said...

xjugak..
kalau berhubung dgn atheist aku lebih suka refer dgn harun yahya..
paling otai bab memangkah evolution theory..
haha..

btw, aku rase mane boley biar jer org bodoh² nie kutuk Islam lan..
ape guna pembacaan dan kajian aku selama nie kalau xguna utk tangkis balik kutukan² bangang dorang tue..
kan?

HambaMaya said...

harun yahya mmg best..

Robert said...

yeah.
kitorang panggil aaron john biar nampak lg ganas nama die..
hahaha..

Airland said...

saper hambamaya ni ek??

mat said...

Hamba Maya nie sape. Zul ko makin otai la sekarang dlm bidang dakwah Islamic science.. baik ko cari lagi penulis2 yg otai bab nih.. kalu boleh baek ko hafal al-quran/bible/zabur/... dgn maksudnya sekali. Nanti org kapir belum smpat nk bukak mulut.. kau dahh..

Verse 26 Chapter no.5!!..

melopong mulut kapir tu..

Robert said...

hahaha..
aku xsampai lg kot tahap mcm zakir naik tue..
mcm sampah komen kau!
otai kejadahnyer?

Airland said...

mat?? cam familiar jer namer 2..

Robert said...

mohd bin suran laa
sape lg?
hahaha..

Airland said...

agak dah.. dah jd pengunjung gak dy ekk??hehe

lenkali jmput dy ke blog aku plak.. aku wat "open blog"

Robert said...

bereh boh!