Monday, April 13, 2009

Artis² Nie Tau Ker Ape Itu Seni?

td aku jengah² sikit ke televisyen rumah sewa nie. rancak sgt aku tgk housemate² aku mlm nie berkumpul depan tv. ape cerita?

oOo anugerah bintang popular rupanya. dan² laa tyme aku tgk tue si que haidar tgh amek award. award ape xprasan plak. hampeh! aku dah laa tgh jeles ngn die. ade ke muke xsiap tue dapat ayat linda jasmin? hello~ aku lg better kot.. pls laa~
tp lupekan jer laa angan² aku dgn linda tue. dulu pasang angan ngn nora danish pn same jgk xkesampaian. skarang aku ade angan² baru. Hannah Tan!

ehk korang perasan x? dah byk sgt artis dlm negara sekarang kan? aku masa tgk performance mlm tue, sampai xkenal dah artis² yg perform. aku dgr name pn dah pelik². kadang² bile tgk diorang duet ngn artis² lame, aku ingatkan diorang tue backing vokal. rupanya artis. yennadaa?

artis muda², cantek²(some laa), gaya metroseksual, tp suara? mcm sampah! buat album kalau 12 lagu ade laa 1 lagu kot yg sedap. itu pn terima kasih kepada dj radio sbb ulang² lagu tue. kadang² 1 album lansung xder yg sedap. itu ok lg. kadang² xder album pn. ntah mcm mane jd artis pn xtau. haha.

dan tlg lah wahai rakyat Malaysia. kurangkan laa sikit kuantiti tue. tingkatkan kualiti. biasanya pasir, abu, habuk, sampah sentiasa bersepah-sepah; tp emas, intan, permata? sentiasa adalah rare!

9 comments:

Olive Tree Guitar Ensemble said...

Hi, it's a very great blog.
I could tell how much efforts you've taken on it.
Keep doing!

Robert said...

thanks mate.

HambaMaya said...

"..dan tlg lah wahai rakyat Malaysia. kurangkan laa sikit kuantiti tue. tingkatkan kualiti. biasanya pasir, abu, habuk, sampah sentiasa bersepah-sepah; tp emas, intan, permata? sentiasa adalah rare!.."

Gua sokong!!!

niesacomel said...

owh ya sokong ini entry. skg kat radio pom dah byk lagu x besh. prefer to listen to lagu2 lama. sooo much better than lagu2 skg. haiyo.

neway my ym; stillunder18
add la kalu nk tanyew papew psal lens

Robert said...

owh ok
=)

t.Y.a said...

sedar pown..
ingatkn xreti nk sedar dah..

Robert said...

?

Anonymous said...

kadang2 aper yg ko ckp bleh dtrime gak ek??

btw..
ko pasang angan2 ngan hannah tan ke? ari2 ckp kat khatijah Tan..hehehe

Robert said...

owh kak KT tue?
hahaha.
itu aku bg kau jer laa..
c(=