Wednesday, May 06, 2009

Alhamdulillah..


dengan ini aku secara xberapa rasminya menggelarkan diri aku sebagai GRADUAN UITM PAHANG!

ok utk final summary, so far yang aku rase, lps aku jwb semua paper nie, nak kate score tinggi² tue mmg xde laa kan. err bukan sbb xmampu yer, tp sbb aku xmaw jer. jgn salah parking ayat tue nanti xfunction pulak. haha.

oh yer sem nie paling gyler aku rasa. siap ade skali tue, utk 3 hari straight, aku tidor xsampai 3 ke 4 jam jer. haha. duet aku abes kt redbull jer oi! sial punya jadual! dan semua paper aku, aku buat nota kaki utk si penanda kertas. bukan xyakin dgn jawapan aku, cuma aku rase, its better try than never kan? haha.

a'ah xlupe jgk kepada member angah, terima kasih lah ssh² jer bg soalan spot byk² kt aku. aku sgt² appreciate usaha die. thanx ogeyyh! walaupn jauh dlm hati aku, rase mcm nak karate tengkuk die sikit pn ade. spot xpernah nya nak kene. itu spot soalan yang tak kluar ker aper? hahahahaha.

aku rase tue jer kot summary ringkas utk pengalaman aku dalam final exam fever nie. oh yer. ramai orang tanyer "kau abes x sem nie zul?" sial, mentang² aku nie bodoh blajar sampai part 7, kau tanye soalan menghina mcm tue, so aku mcm agak bangga laa jwb "aku ade lg shiak sem dpn, kt shah alam laa tapi. seorang PELAJAR IJAZAH SARJANA MUDA!"

7 comments:

HambaMaya said...

tahniah laaa.. abis jugak diploma tuh.. tapi jauh lagi perjalanan beb..

Robert said...

haha..
tu laa..
mmg jauh lg nie..
rantaian masih panjang..
=)

Airland said...

tahniah zul..
mesti mak ayah ko bangga ng ko pasni..

kat shah alam nt leh kontek aku slalu klu ko x phm psl bisnes.. ppsl aku skrg assistant company secretary..

Robert said...

lan..
aku bapak laa pakar business nyer bai..
braper sem plak aku business rokok kt dalam uitm tue..
hahaha..

HambaMaya said...

ohhh... ko la sumber perosak peparu anak bangsa nih... hehehe

Robert said...

ehk xde laa mcm tue..
aku just nak tambah government revenue jer..
huhu..
=)

nadya said...

tahniah2..