Thursday, July 23, 2009

update serba serbi

pergh lame giler aku xdapat online nie. haha. ok so aku skarang di UiTM Shah Alam sedang berusaha nk mendapat kan BBA (HONS) Business Economy.
siot! aku suke giler dgr menatang "BBA (HONS)" nie. hahaha. xcayer plak aku. dulu time skolah monteng jer kejenyer. ddk pn klas2 bawah jer. cikgu pn xberapa nk port pasal klas aku. jaoh jgk aku pegi. damn! sudah lah cerita berlagak tue.

so sambung update sikit lg. aku skarang ddk di rumah sewa seksyen 16 Shah Alam. orang shah alam xtau sgt kalau ckp sec 16 nie. sebut "rimba jaya" tau laa kot. area2 sungai rasah nie. haha. housemate aku ade 3 orang lelaki lembut. harap maklum! cukup sampai situ.
so td aku patutnya ade klas pkl 10 sengah. dah siap2 nk pegi klas, turun bawah, start motor, bakar rokok sebatang sambil panas enjin. agak dah sedap sikit, pulas throttle, motor xgerak. tgk tpt minyak terbukak. kimak sungguh orang flat nie. xbertamadun lansung. kejadahnyer nk mendajal aku? xsampai seminggu lagi aku masuk sini oi. xkan dah start nk carik point? sampah!
so arie nie aku xboleh pegi klas. esok siapa tahu?
ape lg aku nk update ekk?
oh yer, aku mmg giler bz lah skarang. register itu, program ini, beli itu, cuci ini, bru bra bru bra bru bra. malas nk citer panjang sgt lah.

aku ade nk post ttg satu bende. tentang jelik dan peliknya orang melayu meniaga. tp masalahnye post tue memerlukan gambar dari phone aku. phone aku pulak, aku lupe nk bwk kabel. ntah maner kabel phone tue. hampeh. so nanti lah aku buat entri tue ok.
dan satu lg, kt bawah rumah aku nie ade kedai makan. awek die mmg meletop! deim!

bodoh kan entri kali nie?

9 comments:

t.Y.a said...
This comment has been removed by a blog administrator.
miraRAWR said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Robert said...
This comment has been removed by the author.
t.Y.a said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Robert said...
This comment has been removed by the author.
itabudakbaek said...

oi..ape gadoh2 kat sini weh..

oit lagi..

ko lupe nk masukkan entri org yg belikan ko nasi n bandung cincau ni ea...

kecik ati tau... promote la ckit...
lalala~~~

Robert said...

hahaha..
ade lah aku masukkan ita..
yg pasal nasik n bandung cincau tanpa straw tue termasuk dalam

"oh yer, aku mmg giler bz lah skarang. register itu, program ini, beli itu, cuci ini, bru bra bru bra bru bra. malas nk citer panjang sgt lah."

yg 'bru bra bru bra' tue skali laa cerita pasal kau tue.
hehehe.

Airland said...

nt ader mase aku pn nk mkn kat kedai awek tu arr..

p/s: apsal kat jgka xder kedai awek yg meletop??

Robert said...

jengka ape yg ader?
nasik lemak dadah kak nor tue pn ade selama 2-3 bulan jer.
hampeh