Thursday, September 10, 2009

apa jadi seksyen 23 shah alam?


terkejut jugak aku. tibe2 member aku dtg umah smalam, sound aku, "robert, lu standby. tak lame lagi rusuhan kaum. seksyen 23."
nie kuil dgn kepala lembu punya pasal laa nie. aku tau sgt dah. satu Malaysia jadah mende cenggini?
dah tue xkan aku cakap xnak join pulak kan? kang cakap takut ngn keling. payah jugak jadik melayu nie. bosan sial dengan gangsterisme. deim!
sesat di kuala lumpur!

5 comments:

Anonymous said...

ko dh standby ker??
klu ko dh bosan bia je geng kepala lembu settlekan..

HambaMaya said...

no komen.. tapi rasa nak komen.. tapi, xpelah dulu..

Robert said...

standby?
aku lg berminat nk bg orang laen paham Islam dari buat bende bodoh mcm rusuhan2 nie..

Anonymous said...

tu ar pasal dowww...aku pon malu gak nk mengaku melayuuuu..nak kate bodoh memg bodoh pown!nak bedakwah pon agak2 la.....otak tarak ka??dunie ni untuk semua...Allah S.W.T sendiri berfirman,semua manusie lam muke bumi nie,die di beri pilihan tok memilih baik dan burok..semua da termaktob..yg dowg sakit jiwa sgt nih pahal nth..heran gue...NAK JADI MELAYU SUME ORG LEH MENGAKU..NAK JD ORG MELAYU BERAGAMA ISLAM??..emmmmmm..nth la...-ZAFF

Robert said...

hahaha. rilek. jangan emosi.
orang indon nak cucuk kita dgn buluh runcing. ape cerita?
hahahaha..