Sunday, December 06, 2009

I Feel Silly When I Speak English!


filem My Spy sgt hambar yer tuan2 dan puan2. jgn tertipu dgn helah2 mereka yang over promote filem tue. bukan niat aku nk sabotaj filem melayu cuma kritikan jujur. semoga makin mematangkan tuan2 direktor kt malaysia nie. jalan cerita yang membosankan, teknik2 cgi yang 'lame' giler, dan totally crap.
tapi.. hannah tan(aku mmg sumpah xtau hannah tan berlakon citer tue memula) sgt cantek, menarek, tertarik, kau mmg da bomb! mamat khalid walaupon kejap jer watak die muncul tp sgt membantu menghidupkan cerita tue jgk laa. brader harun salim bach pn lawak masih boleh pegi lagi, adlin aman ramli macam biasa, lawak mcm cilake. klaka habes laa jugak time die. so.. tu je laa.
kesimpulannya, tunggu raya jer laa tengok my spy kt tv. lagi berbaloi-baloi.
boring...


No comments: