Monday, May 03, 2010

Sedikit Ulasan & Luahan

siap ade sembur2 air beb..

1 May baru nie menjadi satu titik sejarah dalam hidup aku. melihat 2 gergasi rock malaysia perform depan mata bukan satu bende yang semua orang dapat. berjuta2 orang dalam malaysia nie, kira2 15 ribu orang jer yang dapat peluang merasa macam aku masa tue. dari 15 ribu tue berapa kerat jer yang dapat peluang duduk depan macam aku? mmg LIVE habes!!! haha. aku puji semua yang terlibat dalam tue dari brader isma halil yang bakar line bagi hati berdebar2 nk tunggu konsert, sampai lah ke brader2 security yang dari awal xhabes2 mengangkut budak pengsan bawak keluar, semuanya terbaik. sound pn terbaik(sbb aku ddk depan so aku xtau mcm mane sound kt belakang).
yang pasti kid mmg stailo gile malam tue. ade skali die menggila dengan solo dia, PERGH! bergetar beb dada gua. ckp byk xguna. mmg rugi giler lah saper xpegi. opening lagu gemuruh? wtf?!! opening punya lagu jer dah cukup berpuaka! mmg sumpah aku xmenyesal sampai sana pkl 6 walaupn tau konsert start pkl 9. wohoo!!
hari nie, isnin, 2 hari lepas konsert, kaki gua masih lenguh2 lagi melompat tanpa henti, tekak sakit2 lagi, tapi hati tetap puas! aku simpan kenangan nie bawak cerita sampai anak cucu aku. I Survive Double Trouble II!!!!!
gua dah ura2 nk ke johor pulak nie..




No comments: